2016-04-22 00:00:00

A kulcsszó: liposzómás bőrápolás

Bányai Beáta, a Beauty Bar kozmetikusa mindig izgalommal várja vendégeivel az első találkozást: vajon miért fordult hozzá, mi lehet a problémája, mennyire van otthon a kozmetikai termékekben és hatóanyagokban, „csupán” megoldást keres vagy ezzel együtt a dolgok „miért”-jére is kíváncsi? Kitartó és következetes a bőrápolásban vagy mindig más és más terméket próbál ki, mert még nem találta meg az igazit?

 


 

Beáta mindig részletesen kikérdezi a hozzá forduló bőrproblémákkal küszködőket a táplálkozásáról, esetleges betegségeiről, az otthon használt krémeiről, bőrápolási szokásairól, hogy minél pontosabban behatárolhassa, hogy mire van szüksége a vendég bőrének. Megbeszéli velük az elvárásait és azt is, hogy azok mennyire reálisak a kozmetikai kezelések keretein belül.

 

 

Beáta a Belico termékeivel dolgozikmivel azok már számos alkalommal bizonyították hatékonyságukat, legyen szó pattanásos, érzékeny, víz-, zsírhiányos vagy érett bőr kezeléséről.  Elkötelezett híve a természetes dolgoknak. Amióta elkezdte a kozmetikus szakmát, folyamatosan az a cél vezérli, hogy egészséges és bőrbarát termékeket kutasson fel a hozzá forduló emberek számára. Fő szempontjai, hogy azok természetesek, jól tolerálhatók, de mindezek mellett hatékonyak is legyenek, összhangba kerüljenek a bőr anyagcsere folyamataival, megoldást kínáljanak problémáikra és ne terheljék feleslegesen a külvilági ártalmak által már amúgy is erősen igénybe vett szervezetünket. A hatékonyságra a liposzómás készítmények jelentik a megoldást, mivel azok a bőr mélyebb rétegeibe is leviszik a hatóanyagokat, egészen odáig, ahol a problémák kezdődnek.

 

 

 

 A Nagy Szépség Napon - május 7-én, az alábbi kedvezményeket veheted igénybe:

 

Belico Bőrébresztő arckezelés: 8 900 Ft helyett 5 000 Ft vagy

- 10% kedvezmény a Beauty Bar Szalonban lévő összes Belico kezelés árából.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Banyai_Beata/Beauty_Bar_-_Raday

 

 

 

Beauty Bar - Ráday
Budapest, IX. kerület
Ráday utca 54. 

 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/