2016-04-22 00:00:00

Belső szépség, egészség, harmónia - Betta Szépségszalon

Ma már mindenhol találhatunk szépségszalonokat, de tényleg jók is? Azt kapjuk, amire vágyunk? A Betta Szépségszalon törekszik arra, hogy a vendégei teljes körűen megkapják azt, amit a mai rohanó világban kívánnak, mint relaxáció, kikapcsolódás, feltöltődés, TESTl-LELKI megszépülés!

 

Lassan 15 éve működik a szépségszalon és folyamatosan újul, bővül, hogy a legjobbat tudják nyújtani. Fontos  a Betta szakemebereinek a minőség, ezért csakis professzionális termékkel dolgoznak minden szakterületen: kozmetika, fodrászat, kineziológia, műköröm építés, gyógy pedikűr, különféle test és lélekmasszázs, Bach-virág és Schüssler- só terápia, csak hogy néhányat említsünk.

 

A szalon szakemberei törekednek arra, hogy folyamatosan képezzék magukat és mindig újat és újat tanuljanak, így a vendégeik mindig a „trendnek” megfelelő szolgáltatást kapják. Kellemes környezetben, vidám és családias hangulatban várják vendégeiket. Mindent megtesznek azért, hogy ne csak minőségi kezelésben legyen részed, hanem a náluk töltött időben átélhesd az ellazulást és a teljes kikapcsolódást.

 

 

Hajújító és fejbőr frissítő program

 

Szeretnél Te is szép és egészséges hajat és fejbőrt? Unod már, hogy hajad kezelhetetlen, száraz, korpás vagy éppen hullik? A Betta Szépségszalon szakembere kezelésbe veszi hajad, hogy az újra természetes fényében ragyoghasson! A 90 perces hajújító program alatt hajad valóban a koronáddá válik!

 

A hajújító program a következő lehetőséget tartalmazza:

 

- Haj és fejbőr analízis,

- Hajmosás a fejbőr és haj minőséghez mérten bőrbarát samponnal,

- 5 perces fejmasszázs,

- Hajpakolás a fejbőrhöz és hajszálhoz illő hajpakolással,

- 15 perces gőzburás kezelés a hajápoló mélyebb rétegében bejuttatása érdekében,

- Hajszesz, illetve tonikos kezelés,

- Haj szárítás és fixálás.

 

 

 

 

BőrÉbresztő arckezelés

 

Itt a megoldás a fakó, élettelen, érzékeny arcbőrre! A BőrÉbresztő program segítségével egy egészséges, bőrépítő arcápolásban lesz részed, ráadásul a Betta szakembere hasznos tanácsokkal is ellát, hogy milyen krémeket használj bőrödön, hogy az üde és szép legyen! 

 


 

Kiegyensúlyozottság és fiatalos életkedv 

 

Fáradt vagy és merevek az izületeid? Folyton nyűgös vagy és hangulaitingadozásaid vannak? Érdekelnek az alternatív megoldások? Ha igen, akkor gyere el a Betta Szépségszalonba, ahol búcsút inthetsz ezeknek a problémáidnak!

 

Pető Katalin, a szalonban dolgozó kineziológus és reflexológus kényeztető masszázzsal vár Téged! A masszázs mellett kineziológiai stresszoldásban és lélekoldó belső utazásban is részed lesz! Így nem csak a tested, de a lelked is garantáltan megnyugszik!

 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én a következő kedvezményeket tudod igénybe venni:

 

- 90 perces hajújító, fejbőr frissítő program (ajándék termékmintával):

Rövid hajra: 4 600 Ft helyett 3 600 Ft,

Középhosszú hajra: 4 800 Ft helyett 3 800 Ft,

Hosszú hajra: 5 000 Ft helyett 4 000 Ft.

 

- 90 perces masszázs és tanácsadás: 7 400 Ft helyett 5 000 Ft,

- 90 perces stresszoldás és tanácsadás: 11 000 Ft helyett 7 000 Ft,

- Belico BőrÉbresztő arckezelés: 8 900 Ft helyett 5 000 Ft.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Betta_Szepsegszalon/

 

 

Betta Szépségszalon
Budapest, XX. kerület
Kossuth Lajos utca 31/A 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

 

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/