2015-02-24 00:00:00

Bio összetevők orvosi hatékonysággal – A szép bőr magabiztossá tesz!

Az otthoni rendszeres heti peelingezés és a szezonális hámlasztó kúra segíthet megelőzni ezeket a gondokat. További előnye, hogy halványítja a bőr színét, azonnali ragyogást és feszesítést biztosít.

 

 

Az Image Skincare Ormedic termékcsalád a legtisztább természetes bőrápoló összetevőket orvosi hatékonysággal ötvözi a maximális eredmények érdekében.

 

A fő összetevői: Ananász, papaya, tök, mangó enzimek, aloe vera, peptidek, zöld tea. Ez a nem kémiai peeling természetes módon állítja vissza a bőr egyensúlyát, bio összetevőkkel regenerálja azt. Ez az enzimes hámlasztás csak az elhalt szaruréteget távolítja el a bőrünkről, ezzel biztosítva a oxigén,valamint az antioxidánsok kellő mértékű bejutását. Teljesen biztonságos még az érzékeny bőr számára is.

 

Nem okoz kellemetlen kontrolálatlan hámlást vagy túlzó bőrvörösséget. Az enzimek a bőrtónus egységességét a kémiai anyagok nélkül biztosítják. A természetes eredetű, növényi enzimek az élettelen, felszíni sejtek és a toxinok ellen dolgoznak, hogy felszínre kerülhessen a puha, sima bőr.

 

 

Érdemes kipróbálni! Vízhiányos, húzódó érzékeny, egyensúlyát vesztett bőrre gyógyír! Gyönyörűen feltöltődik a bőr. Az egyik kedvenc kezelésem. Már itt van a szeles, hideg idő, mikor a megviselt bőrünknek extra táplálásra és megújításra van szüksége.

 

Az IMAGE, ebben segít egyszerű bőrápolási rendszerével, melyben 3 fázist ötvöz a fiatalos, egészséges bőr érdekében:

1. előkészítés-stimulálás napi ápolással

2. Korrigálás felületmegújító kúra

3. Fenntartás, hatásfokozás

 

 

EGYEDI AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Ormedic kiegyensúlyozó-feltöltő kezelés most 18 500 Ft helyett 12 500 Ft-ért és a kezelés az otthoni ápoló termékeket is tartalmazza

 

 

Az online bejelentkezéshez kattints ide

(Válaszd a kozmetika szakterületet, majd a bőrmegújító kezelést): 

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Horvath_Barbara/Chandra_Masszazs_Szepseg_es_Egeszseg_Kozpont