2016-08-29 00:00:00

Biztosítsd helyed 'A HTK' következő fodrász eseményére

Marosfalvi László álmodott egy nagyot és életre hívta 'A HTK' Házi Továbbképző (fodrász) Klub rendezénysorozatát, aminek keretében havi rendszerességgel szalonjába hívja fodrász kollégáit.

 

 

 

Egy este, ami kizrólag a szakmázásról szól

Az esemény méltán ilyen népszerű, hiszen márkafüggetlenül igyekszik minél több fodrászt a színpadra vonultatni. A legújabb trendek, technikák kerülnek itt bemutatásra, ami egy különleges inspirációs löket a szalon munkához.

 

A nyári szünet előtti 'A HTK' eseményére már hetekkel korábban minden jegy elkelt, ahol közel 100 fodrász leshette el az amerika Andrew Fremming férfi hajvágásainak trükkjeit. 

 

 

 

Nincs megállás!

Inspirációból sosem elég és kitől tanulhatnánk a legtöbbet a fodrász szakma fortélyairól, mint kollégáinktól: szalon tulajdonosoktól és fodrászaiktól.

 

Az őszi szezon I. HTK-jának meghívottjai 

Lukovics György Aranykoszorús mesterfodrász és fia Lukovics Dániel, akik Nyíregyházán a Lukovics FruFru szalonban, két szinten közel 150 m2-en várják vendégeiket.

 

Lukovics György egy olyan Team-et alapított, akik állandó felkészültséggel tudják a különböző felkéréseket, (átváltoztatjuk, divatshow, szépségverseny, fotózás stb.) igényeket kiszolgálni szalonon belül és kívül egyaránt.

 

Szeptember 12-én 18:00-tól az ő szemszögükből láthatjuk a fodrász világot!

 

 

Tarts velünk! Biztosítsd helyed, rendeld meg jegyed már most!

Dátum: 2016. 09.12. (hétfő) 

Kezdés: 18:00

Cím: MAROSFALVI HAIR 1036 Budapest, Perc utca 6., Budapest, 1036

Jegyár: 6.000 FT (bruttó)

 

MEGRENDELEM A JEGYEM A HTK-ra

 

 

Ez a cikk is érdekelhet: 

Nemzetközi Master Barber képzésen közel 100 hazai fodrász