2016-04-22 00:00:00

Elektrokozmetika a XVII. kerületben

A XVII. kerületi Elektrokozmetika szeretettel vár minden kedves szépülni vágyó vendéget! A szalonban dolgozó szakemberek nem csak a megszokott kozmetikai kezeléseket nyújtják a kedves érdeklődőknek, hanem képesek az esztétikai hibák eltüntetésére is. 100%­-ban igazolt, allergiamentes, ökológiai termékeket használnak, ezzel is odafigyelve a bőr egészségére.

 


 

Suki Mónika kozmetikus és smink oktató már több, mint 10 éve áll a szépülni vágyók szolgálatában. Dolgozott a Megasztár 1‐5 évadaiban, illetve sminkelt Makány Márta divatbemutatókon, valamint maszkosként dolgozott Brad Pitt világháborús filmjében.

 

Mónika emellett elsajátította az elektrokozmetika és a sminktetoválás művészetét. Sokoldalú és precíz munkájával szeretne hozzájárulni a vendégei elégedettségéhez, célja pedig hogy meglevő és új ügyfelei mindig vidáman távozzanak egy kezelés után.

 


 

HIFU - Forradalmi újdonság az arcfiatalításban fájdalommentesen

 

Félsz a tűszúrástól, de szeretnél  néhány évet letagadni a korodból? Zavarnak a ráncaid? Az Elektrokozmetikában megoldást találsz problémádra a HIFU arckezeléssel!

 

A HIFU egy nagy intenzitású fókuszált ultrahang, amely segítségével a szakemberek képesek elérni a bőr legmélyebb rétegeit. A kezelés hatására ráncaid kisimulnak, bőröd feszesebb lesz, szemöldököd, nyakad és tokád pedig megemelkedik. Az eredmények azonnal láthatóak és nincs gyógyulási idő!

 

 

Fontos! A kezelés eredménye nagy mértékben függ a HIFU gép minőségétől, és a szakember képzettségétől, éppen ezért ne bízd a véletlenre és válassz megfelelő szakembert a kezelés elvégzésére! Mi az Elektrokozmetikát ajánljuk!

 


 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, a következő kedvezményeket veheted igénybe:

 

 

Hifu kezelés 3 részre bontva + a kezelést megelőző konzultáció:

 

- Homlok­szemkörnyék kezelés: 30 000 Ft,

- Arc­fiatalítás: 50 000 Ft,

- Áll, toka­kezelés: 50 000 Ft.

 

 

Smink workshop, mely egy egész napot vesz igénybe:

 

- Nappali smink,

- Party smink,

- Alkalmi smink.

 

A tanfolyam végén pedig névre szóló oklevél jár!

 

Ára: 25 000 Ft helyett 15 000 Ft

 

-50% kedvezmény a bőrápoló termékekre.

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Elektrokozmetika_Szalon/

 

 

 

 

Elektrokozmetika Szalon
Budapest, XVII. kerület
Pesti út 148. 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

 

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/