2016-04-22 00:00:00

Holisztikus megoldások a Beigekozmetikában

Dankai Beáta kozmetikus várja minden szépülni és relaxálni vágyó vendéget szeretettel a magán orvosi rendelőben működő Beigekozmetikában.

 

Beáta számára két dolog nagyon fontos a munkában: a minőség, amit állandó továbbképzésekkel szinten tart és fejleszt, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújt ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzá érkezők. Vendégeivel egyénileg foglalkozik, egykabinos rendszerben, előre egyeztetett időpontban, intim légkörben, megfelelő relaxációs háttérzenével.

 


 

A test-lélek együttesét figyelembe véve holisztikus szemlélet alapján nem csak a külső bőrproblémákat, hanem azok lehetséges okait feltérképezve az egyént kezeli. 

 

 

Az alapkezelések, úgy mint, az arctisztítás, gyantázás, szempilla-, szemöldök festés szedés, nála is megtalálhatóak, ezen túlmenően minden bőrporblémára megoldás csomagot nyújt. Ezeket professzionális termékcsaládjai, vagy elektrokozmetikai gépek, esetleg egyéb kémiai eljárások segítségével kezeli.

 


 

További kezelései: tű nélküli mezoterápia, deremapen, fényterápia, mikrodermabrázió, hidrodermabrázió, tetoválás eltávolítása kémiai módszerrel, savas hámlasztások. Innovatív technológiákkal injekciós és injekció mentes hyarulonsavas feltöltések. Személyre szabott otthoni bőrápolási tanácsadás.

 


 

Munkájához elsősorban az igényes és egészségtudatos nő elvárásainak megfelelően a Belico professzionális termékcsaládot használom. A Belico a jövő kozmetikájának világa, több mint bio kozmetikum. Iinnovatív hatóanyagai és high-tech technológiája az egészséges sejtszintű bőrmegújulását biztosítják. ALLERGÉNEK és káros összetevők nélkül, garantáltan néhány hét alatt szemmel látható bőrkép javulást eredményeznek!

 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, az alábbi kedvezményeket veheted igénybe:

 

Belico BőrÉbresztő arckezelés +ajándék szemöldök festés-szedés vagy szempilla festés: 8 900 Ft helyett 5 000 Ft.

 

+ Akik ezen a napon kezelésen vesznek részt a kozmetikában, 20% kezdvezményt kapnak az Animi Meditációs Energetikai Arc-Dekoltázs-Hát-Fej masszázsból (2 hónapon belül felhasználandó!)

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Beigekozmetika/

 

 

Beigekozmetika
Budapest, V. kerület
Régiposta u.2. 6/59. 65. csengő

 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/