2016-01-07 00:00:00

Így szabadulj meg az aknéktól fájdalmas nyomkodás nélkül!

Bistei Barbara a miskolci Elite Studio kozmetikusának őszinte vallomása:

 

"Sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e ezt az évekkel ezelőtti fotót, amin jól, láthatóan AKNÉS VOLT A BŐRÖM...ekkor még semmi közöm nem volt a kozmetikához és nem történt más, mint NYOMKODTATNI JÁRTAM ( :S ), miután olykor jobb, máskor változatlan volt a helyzet, de az ezzel járó fájdalmat szerintem senkinek nem kell részleteznem.

Majd kozmetikus lettem és úgy döntöttem: NEM ÁLLOK BE A SORBA!!!! Csakis valódi hatékonyságú készítményeket használok!!! Igaz egy kezelés drágább az Elite Studio kozmetikájában, mint egyéb helyeken, de nem is kell évekig kínlódni a bőrproblémával!!! Az eredmény??? Nem céges reklámfotó, hanem a saját arcbőröm!

Sokszor megkapom, amikor ajánlok egy kezelést, hogy "óóóó, persze, a te fiatal bőrödet ne hasonlítsuk az enyémhez"...A bőrprobléma nem válogat idős és fiatal között! Az én bőröm nem velem született adottság, hanem figyelem és szakértelem eredménye!

 


Válaszd te is az Elite Studio kozmetikáját, ha bőrproblémádra (ráncok, akne, rozacea, pigmentfoltok) megoldást szeretnél. Az ország minden részéről érkeznek hozzám komoly bőrproblémákkal, amin 2-3 hónap alatt lehet segíteni! Te se halogasd a változtatást!

 

Lássuk, hogyan tűntetem el a makacs aknékat? Most megosztom veletek az én receptemet:

6 alkalmas Image Skincare pelling, ismertebb nevén mélyhámlasztó kúra a megoldás. 2-3 hónap alatt végre vége a szörnyű rettegésnek!  Nekem is szörnyű akném volt, szenvedtem vele, nem volt kedvem társaságba menni, mutatkozni. Havonta 2 alkalommal jártam nyomkodtatni és jó pár év múlva jutottam el oda, hogy nem lesajnálnak az emberek a szörnyen gyulladt bőrom miatt, hanem dícséreteket kapok. Spórold meg ezt a hosszú kínlódást és menj biztosra! Figyelem: a kezelés kizárólag megfelelő szaktudás mellett végezhető!

 

Acne Lift- Mélyhámlasztás (aknés bőrre)

Béta- és alfa-hidroxi sav koktél. Ez a biztonságos és egyedülálló felületmegújító kezelés kettős hatással bír. Miközben csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja. Orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket.

 

A kezelés ára: 18.000 Ft/ alkalom és 6 alkalomra szükséges (alkalmanként fizethető).

+ a kezelés végén egy 7 napra elegendő Image Skincare utazó kiszerelésű utóápoló csomagot biztosítok az otthoni ápolásra


Online időpontfoglalás (válaszd a mélyhámlasztás (aknés bőrre) lehetőséget: 

http://www.bwnet.hu/szalon/Elite_Studio/

 

Az akne kezelés menete (videóval):