2016-04-12 00:00:00

Imagine Szalon – Fodrászat, ahol a divat a vendégről szól

Az I. kerületi Imagine Szalonban nem futószalagon készülnek a frizurák! A szalonban dolgozó fodrászok szerint a legfontosabb a kommunikáció, hogy megismerjék vendégeik elképzeléseit és tanácsaikkal segítsék őket a tökéletes stílus megtalálásában. Figyelik a tükörből a vendégeik arcának rezdüléseit minden munkafolyamat során, így lesz tökéletes a végeredmény.

 

Ternyák Kata az Imagine Szalon tulajdonosa és szakmai vezetője is egyben. A szalonmunkán túl az Operettszínház primadonnái és színművészek frizurájáért felel. Munkája egyben a hivatása is, személyes küldetésének érzi, hogy az elkészített frizuráival önbizalmat adjon vendégeinek.

 

Az Imagine-ben minden vendég maximális figyelmet kap: a személyiséghez legjobban passzoló frizura megtalálásában profi fodrászaik minden alkalommal segítenek, amit a legnagyobb hozzáértéssel meg is valósítanak.

 

 

 

Redken Chemistry – Három lépés a káprázatos hajkoronáért

 

Szeretnéd, ha sérült hajad újra egészségesen ragyogna? A Redken Chemistry hajszerkezet újjáépítő rendszerével ez lehetséges! A szolgáltatás legfontosabb összetevői a keramid és a lipid, melyek hatására a haj lipidtartalma helyreáll, a keratin újratermelődik, a hajszálak rostjaiban pedig megköt a víz, így szebb és egészségesebb lesz, mint új korában! A hajkezelés során a keramidon és lipiden kívül fehérjével, olajokkal és egyéb tápláló összetevőkkel kényeztetik hajszálaid a profi szakemberk. Ezeknek a hatóanyagoknak köszönhetően hajad fényesebb, egészségesebb és erősebb lesz, miközben könnyen kezelhetővé válik.

 


 

A Redken Chemistry titka három egyszerű lépésben rejlik. Az első lépésben az úgynevezett shot-tal specifikus összetevők koncentrált adagját viszik be a hajszálakba. Második lépésként a speciális összetevőket bezárják a hajba, illetve az utolsó lépésben egy intenzív hidratáló pakolással kényeztetik a hajad.

 


 

A kezelést mindenkire személyre szabják, figyelembe veszik hajad állapotát és a hajtípusodnak megfelelő termékkel kezelik hajad, hogy az valóban a koronád legyen!

 


 

A proteines és magnéziumos mélyápoló rendkívüli tartást ad a hajadnak, miközben erősíti a hajszálaid szerkezetét. Az ammóniuminont és aminosavat tartalmazó hajápoló megvédi hajszíned és feltölti azt életerővel. Az argán olajos változat puhává és hidratáltá varázsolja hajad, míg a mandula olajos megakadályozza a haj szöszösödését, miközben mélyen táplálja azt.

 

 

 

 

A Nagy Szépség Napon – május 7-én, az Imagine Szalon a következő kedvezményekkel vár:

 

-20% kedvezmény a Redken Chemistry intenzív hajregeneráló, hajszerkezet újjáépítő és színvédő kezelésére (mosással és szárítással együtt + AJÁNDÉK HAJTÍPUSODNAK MEGFELELŐ REDKEN TERMÉK):

 

-      rövid hajra: 7 500 Ft helyett 6 000 Ft

-      középhosszú hajra: 8 000 Ft helyett 6 400 Ft

-      hosszú hajra: 8 500 Ft helyett 6 800 Ft

 

 

 

Ezen felül -20% kedvezményt kapsz ezen a napon minden professzionális termék vásárlása esetén!

 

 

Online bejelentkezés:

http://www.bwnet.hu/szalon/IMAGinE/ 

 

 

 

IMAGinE
Budapest, I. kerület
Naphegy u. 39.

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/