2016-04-22 00:00:00

Lari Kozmetika - Szépülj és pihenj egyszerre!

A Lari Kozmetika a XIII. kerületben várja mindazon vendégeit, akik szép és egészséges arcbőrre vágynak. Dévényi Klára, a szalon kozmetikusa szakértő kozmetikai szolgáltatásokat, és bőrbarát bőrápolást kínál.

 

Szakterületei: a 30+ hölgyek számára pre-aging, bőröregedés megelőzését segítő ápolás, valamint a 40-50+ hölgyeknek bőrmegújító, bőrépítő anti-aging arc- és testápolás.

 

Ha fontos számodra, hogy a szakértő szépségápolás mellett választ kapj bőrápolással kapcsolatos kérdéseidre, kellemes, tiszta környezetben szépülj, és csak Veled foglalkozzanak, látogass el a Lari Kozmetikába!

 

 

Belico BőrÉbresztő arckezelés

 

Dévényi Klára a Belico kozmetikumokra esküszik. Hogy miért? Mert nem tartalmaznak az bőrre káros anyagokat, és azonnali, látványos eredményeket lehet velük elérni. 

 

A 70 perces Belico BőrÉbresztő arckezelés lényege, hogy arcbőröd nem csak megtisztul és megújul, de hasznos tanácsokat is kapsz a bőrápolással kapcsolatban, hogy az arcod mindig a legmegfelelőbb ápolásban részesüljön.

 

Klára a kezelés során bőrtípusodnak megfelelő, személyre szabott Belico arcápoló termékekkel kényezteti az acrbőröd, és a kezelés végén egy csodás arc-nyak-dekoltázs masszázsban is részesülsz. Ajándékként pedig egy 5 napra elegendő otthoni arcápolási szettet kapsz, hogy tovább élvezhesd a kezelés hatását!

 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én a következő kedvezményt veheted igénybe:

 

Belico BőrÉbresztő Parckezelés: 8 900 Ft helyett 5 000 Ft.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Lari_Kozmetika/

 

 

 

Lari Kozmetika 
Budapest, XIII. kerület
Kassák Lajos utca 11-13. 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/