2016-04-22 00:00:00

Látványos arckezelések a ZiRa Kozmetikában

A szépséget fokozni, az egészséges bőrt megteremteni nagyon szép hivatás. A ZiRa Kozmetika szakemberei a professzionális kozmetikumokban, a szakértelemben, a jól megválasztott hatóanyagokban és ami nagyon fontos: az otthoni ápolásban hisznek. A szépség és a jól ápoltság nagyon fontos része a világunknak, és nem csak a nők privilégiuma. Így a hölgyek mellett a szépülni, fiatalodni vágyó férfiakat is szeretettel várják!

 


 

Olyan kozmetikai kezelésre vágysz, ami után úgy érzed, „Ilyen jó még sosem volt a bőröm!”? Megoldhatatlannak tűnő bőrproblémád van, melyen eddig semmi sem segített? Kisimult, ránctalan, sima és egészséges arcbőrre vágysz? Nem akarod felesleges és káros méreganyagokkal terhelni a bőröd?

 


 

A Belico termékek innovatív, high-tech, ám teljesen bőrbarát és bőr azonos hatóanyagokkal kényeztetik a bőröd. Használatukkal a bőr újra egészséges, üde, sima és feltöltött lesz. Mindezt drasztikus beavatkozások nélkül, tiszta és modern hatóanyagokkal. A liposzómás mélyrétegi bőrápolásnak köszönhetően a kezelések látványos hatása otthon is fenntartható, sőt fokozható!

 

 

 

Amivel várnak:

 

- professzionális, látványos és kényeztető kozmetikai kezelések,

- frissítő testmasszázs,

- bőrápolási tanácsadás,

- csendes, tiszta és nyugodt környezet,

- a kezelési időd alatt csak veled foglalkoznak,

- a kezelésed alatt nem fogadnak telefonokat és nem a rádió szól!

 

 

 

Eleged van a rengeteg összevásárolt haszontalan arckrémből Semmilyen sem váltotta be a hozzá fűzött ígéreteket? Végre egy igazán látványos arckezelésre vágysz? Akkor látogass el a ZiRa Kozmetikába! Bőrápolási tanácsadással és igazán látványos és hatékony bőrmegújító kezelésekkel várnak!

 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, az alábbi kedvezményeket veheted igénybe:

 

Belico BőrÉbresztő arckezelés: 8 900 Ft helyett 5 000 Ft,

3 alkalmas kúra vásárlása egy kezelésből: a 4. alkalom ajándék.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/ZiRa_Kozmetika/

 

 

 

ZiRa Kozmetika
Budapest
Kiss János altábornagy u.23. 

 

 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

 

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/