2016-04-22 00:00:00

Minőség, szaktudás, empátia - Fehér Cédrus Kozmetika

A II. kerületi Fehér Cédrus Kozmetikában Káré Andrea kozmetikus mester várja a szép és egészséges bőrre vágyó vendégeit.

 

Klasszikus kozmetikai szolgáltatásokat kínál: különböző bőrproblémák és bőrállapotok kezelése, szőrtelenítés, smink, fülbelövés. A tisztító, tápláló és anti-aging kezelések hatását rádiófrekvenciával, plasmával, elektroporációval, ultrahanggal erősíti.

 

Andrea vendégeit legjobb tudásával, odafigyeléssel, és empátiával szolgálja. A kozmetikában töltött idő a vendég teljes pihenését, ellazulását, szépülését szolgálja, természetesen mindenki számára személyre szabottan. Első alkalommal elbeszélgetés és konzultáció előzi meg a kozmetikai kezelést. Filozófiája holisztikus szemléletű, tehát az embert, mint egységet veszi figyelembe. 

 


 

Sok vendég szenved bőrproblémáktól. A mesterkozmetikus feladatának érzi tudatosítani a vendégekben, hogy a bőrápolás az alapja a javulásnak, de önmagában nem elég. Ilyen esetekben alternatív gyógymódokat vagy orvosi kivizsgálást szokott javasolni. Ha az okot megtalálta egy szakember, Andrea munkája is eredményesebbé válik, hiszen megvalósul az egység: a külső, belső kezelés. 

 

Munkájához a BELICO Derma Concept termékeit alkalmazza, melyek a  XXI. század igényeit figyelembe vevő, korszerű technológiával készült, káros anyagoktól mentes készítményektöbbrétegű liposzómák, tiszta, természetes olajok, vitaminok, növényi kivonatok, bőr- és természetazonos és high-tech hatóanyagok. Alkalmas minőségi szalonkezelésre és otthoni bőrápolásra egyaránt.

 


 

Hatásos kezelést és ápolást csak olyan termékekkel lehet végezni, amelyek nem tartalmaznak bőrre káros, allergizáló anyagokat, pl. ásványi olajat, tartósítószert, színezék- és illatanyagot, viszont megadják a bőrnek azt, amire szüksége van, mintegy táplálékául szolgálnak. A Belico Derma Concept megfelel ezeknek az elvárásoknak. A széles terméksor és a termékek kombinálhatósága mindenféle bőrproblémára megoldást kínállegyen az pl. aknés, vízhiányos, érzékeny vagy idősödő bőr.

 

Már egy kezelés után is látványos az eredmény, de a rendszeres kezelések és az otthoni ápolás hosszú távú elégedettséget hoz. A készítmények állaga is rendkívül kellemes, a vendégek szeretik, hogy a felvitt krém azonnal beszívódik és komfortos érzést kelt, nem „csúszkál” a bőrükön még sokáig, mint sok kozmetikum esetében. Bizonyos termékek kiváló sminkalapként szolgálnak, a dekorkozmetikumokat az érzékeny bőrű vendégek is használhatják. A hatékony összetétel és könnyű kezelhetőség mellet a Belico Derma Concept termékeit profizmus, sikerélmény, elégedett vendégek jellemzik.

  

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, az alábbi kedvezményeket veheted igénybe:

 

Belico BőrÉbresztő arckezelés: 8 900 Ft helyett 5 000 Ft.

-10% kedvezmény minden Belico kényeztető kezelés árából. 

Ingyenes bőrápolási és sminktanácsadás.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Feher_Cedrus_Kozmetika/

 

 


Fehér Cédrus Kozmetika
Budapest, II. kerület
Budenz út 7/c 

 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

 

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/