2016-04-22 00:00:00

Minőségi sminktetoválás a PMU Klinikán

A PMU Klinika sminktetováló mestere, Német Ádám várja a szépülni vágyó vendégeit a III. kerületben. Saját bevallása szerint egy ötlet, egy váratlan inspiráció hatására döntött úgy, hogy elsajátítja a sminktetoválás technikáját.

 

Vámos Mónikához, a Swiss Color Akadémia megalapítójához, és vezető oktatójához fordult, akinek ezen a területen több mint két évtizedes szakmai tapasztalata van. Ő a szárnyai alá vette, és hozzásegítette őt ahhoz, hogy mára ő maga is a legkorszerűbb módszerekkel, eszközökkel és anyagokkal megvalósíthassa vendégei álmait. Azóta a Swiss Color Akadémia több oktatójánál is részt vett továbbképzéseken, amik tovább finomították a technikáját. 

 

 

 

A rohanó világban nem mindig jut elég idő magunkra. A tartós smink megkönnyíti a mindennapjainkat, velük arcunknak már ébredéskor is határozottabb kontúrjai vannak, kiemeli szemünket, szánkat. A legújabb technikával készült sminktetoválások ma már teljesen természetes hatásúak, szépségünket hangsúlyozzák és beleolvadnak arcunk természetes karakterébe.

 

A Német Ádám által alkalmazott technika a piacon a legújabb, legmodernebb, mely valóban természetesen hangsúlyozza arcunkat. Az eszközei és festékei a piacon található legjobbak közül való, emellett nagy figyelmet fordít a higiéniára.

 

 

 

A sminktetoválás elkészítéséhez a Swiss Color gépet és festékeket használja. A Swiss Color büszke az általuk fejlesztett pigmentek tisztaságára, svájci laboratóriumukban nagy gonddal állítják elő a széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékeket, melyek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetnek el.

 

 

 

A tetoválás megkezdése előtt szükséges egy konzultáció, amely során Ádám megbeszéli veled a részleteket, tisztázza az egészségügyi ellenjavallatoka és allergia tesztet is végez. Amennyiben az allergia teszt negatív és nincs semmilyen kizáró betegsége a vendégnek, már csak egy időpontot kell egyeztetni és és kezdődhet is a sminktetoválás! Egy kezelés, függően a tetoválni kívánt területtől, körülbelül 2 órát vesz igénybe.

 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, az alábbi kedvezményeket veheted igénybe:

 

Díjmentes sminktetoválási konzultáció, majd 15% kedvezmény a választott sminktetoválásra (május 7-től 3 hónapig érvényes)

 

- szálas szemöldök tetoválás,

- szemkontúr tetoválás,

- száj tetoválás.

 


 

Feltételek:

- 18. életévét betöltötte,

- A Nagy Szépség Napon egyeztetett sminktetováláson való részvétel 3 hónapon belül,

- időpont egyeztetés a konzultációra.

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/PMU_Klinika/

 

 

PMU Klinika
Budapest, III. kerület
Lajos u. 70-72. I.em. 6. 

 

  

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/