2016-04-22 00:00:00

Tudatos bőrápolás a Szépségvár Kozmetikában

Siposné Szabó Boglárka a XIII. kerületi Szépségvár Kozmetika kiemelt Belico kozmetikusa és anti-aging specialistája várja a szépülni vágyókat.  Azon szerencsésnek mondható emberek közé sorolja magát, aki azt csinálhatja, amit szeret. Saját bevallása szerint fiatalként problémás volt a bőre, többek között ennek is köszönhető, hogy ezt a csodálatos szakmát választotta. 

 

Problémamegoldó (gyulladásos, aknés-pattanásos, komedós-mitesszeres, öregedő, pigmentfoltos, stresszes bőr) kezelések mellett másik kedvence a masszázs, amit szintén szívvel-lélekkel csinál. Minden emberi kontaktuskor a lehető legtöbbet hozza ki magából - és persze a vendégéből.

 



Régi motorosnak számít a szakmában, de lépést tart a szakma tempójával, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújthasson. Vendégeit egy bőrgyógyászati hatékonyságú termékek segítségével varázsolja szebbé és egészségesebbé. Fontosnak tartja, hogy megtanítsa az embereknek, hogy akárhogyan ne nyúljanak a bőrükhöz és akármit ne kenjenek magukra! A tudatos bőrápolás is az alapja az egészséges, szép, fiatalos bőr kinézetének.

 

 

 

Belico BőrÉbresztő Program

 

A Belico termékeivel az egészségtudatos bőrápolást többrétegű liposzómákkal, a legértékesebb növényi olajokkal, a kozmetikai innováció látványos high-tech hatóanyagaival emeli ki a megszokott kozmetikumok sorából. Egyedülálló liposzómás rendszerének, illetve problémamegoldó szérumainak köszönhető, hogy a kezelések végén a vendégek más emberként távozhatnak, mint érkezésükkor. 


A 70 perces BőrÉbresztő program a következő lépésekből áll:


1. Bőrbarát testre szabott arctisztítás
2. Bőrdiagnosztika
3. Testreszabott bőrbarát bőrmegújító hámlasztás
4. Hidratáló,bőrfrissítő tonizálás
4. A bőrtípusodnak megfelelően kiválasztott, a bőröd mélyében felszívódó bőrfeltöltő liposzómás szérum
5. A bőrtípusodnak megfelelően összeállított Bőrébresztő pakolás koktél
6. A testet és lelket ellazító arc-,nyak-és dekoltázs masszázs.

 


 

Belico Registril Lifting anti-aging arckezelés

 

Az idő múlását, a szarkalábak, a ráncok barázdáit, az öregedés jeleit visszafordító, az arc kontúrját átformáló prémiumkezelés a 40+ korosztály számára ajánlott. Ha szeretnél egy, a bio- és a high-tech technológia ötvözetével nyújtott azonnali látványos bőrfiatalító kényeztetést, akkor ez a Te arckezelésed! 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, a következő kedvezményeket veheted igénybe:

 

Belico BőrÉbresztő arckezelés: 8 900 Ft helyett 5 000 Ft,

Belico Registril Lifting anti-aging arckezelés: 14 500 Ft helyett 11 000 Ft.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Szepsegvar/

 

 

 

Szépségvár
Budapest, XIII. kerület
Gyöngyösi sétány 10. 

 

 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/