2016-04-12 00:00:00

„Egy jó csapat a vendégért” – Prókai Hajszalon

A Nagymező utcai Prókai Hajszalonban fiatal, képzett és energikus csapat vendégközpontú szolgáltatást nyújt, magas színvonalon, profi minőségű termékek használatával.

 

A szalon fodrászai szeretik az innovatív, természetes alapú termékeket, ezért dolgoznak a SCHWARZKOPF PROFFESIONAL termékcsaláddal. Számukra fontos az állandó megújulás, ezért folyamatos képzéseken vesznek részt, és oktatják is a fiatal tehetségeket!

 


 

Ezen kívül szakembereik különböző szolgáltatásokkal, köztük Brasil Cacau-s tartós hajegyenesítéssel és a mai trendnek megfelelő színátmenetes festéstechnikákkal várják a megújulni vágyó vendégeket.

 

Formailag és színvilágban a vendég stílusát és egyéniségét figyelembe véve találják meg a hozzá legmegfelelőbb frizurát.

 


 

 

A Prókai Hajszalon csapata idén is részt vett a Schwarzkopf Professional Trendfesztiválján. Prókai István mester fodrász, több átalakítós műsorban is szerepelt, pl.: Rúzs és selyem (MTVA), Család-barát című műsor Arcmás rovatában. Csapatuk tagjai több televíziónál is dolgoznak, például MTVA-nál vagy a Tv2-nél bizonyítják rátermettségüket és szakmai tudásukat nap, mint nap.

 

 

 

A Nagy Szépség Napon – május 7-én, a Prókai Hajszalon a következő kedvezményekkel várja vendégeit:

 

Ezen a napon -20% kedvezményt kapsz a fodrászati szolgáltatásokra. Ezen felül -30% kedvezményt kapsz a Schwarzkopf Professional OSIS+ hajápoló termékeire.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Prokai_Hajszalon/

 

 

Prókai Hajszalon
Budapest, VI. kerület
Nagymező utca 64.

 

Nézd meg a Prókai Hajszalon fodrászainak további hajkölteményeit:

 

 

 

 

 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/