2018-01-09 15:49:09

Fodrászkellék Beauty Store Vespa nyereményjáték szabályzata és adatkezelés

Részvételi szabályzat

a „Nyerj vásárlásoddal egy vadiúj Vespa-t!” megnevezésű nyereményjátékhoz


 

A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Részvételi Szabályzat (továbbiakban: szabályzat) kifejezett tudomásulvételét és visszavonhatatlan elfogadását jelenti.


 

  1. A „Nyerj vásárlásoddal egy vadiúj Vespa-t!” című nyereményjátéḱ szervezője:

Hair-Matic 1122 Kft.

Székhely: 2096 Üröm Ady Endre utca 20.

Képviselő: Marosfalvi László ügyvezető

Cégjegyzékszám: 13-09-174963

adószám: 25185032-2-13

email cím: hairmatic1122@gmail.com

telefonszám: +36 70 314 58 51

Adatkezeléshez kapcsolódó nyilvántartási szám: NAIH-134006

Weblap:http://bstore.hu/

Facebook oldal:https://www.facebook.com/ Fodrászkellék-Beauty-Store-és-Service

(a továbbiakban: Szervező)

 

  1. A nyereményjáték időtartama:

A nyereményjáték 2017.12.07. napján a játékban résztvevő üzletek nyitásától 2018. április 28. 23:59 óráig tart.

 

  1. A nyereményjátékban résztvevő üzletek:

A nyereményjátékban a szervező által üzemeltetett alábbi üzletek vesznek részt:

 

üzlet neve: üzlet címe: nyitva tartás:

Beauty Store 1036 Budapest, Perc utca 6.            H-P   8:00-20:00

Marosfalvi Hair 01 1036 Budapest, Perc utca 6.                       H-P   8:00-20:00

Marosfalvi Hair 02 1132. Budapest, Visegrádi utca 11.             H-P   8:00-20:00

Marosfalvi Hair 03 1072.  Budapest, Akácfa utca 13.                H-P   10:00-20:00       

 

  1. Résztvevők:

A nyereményjátékban azok a 18. életévüket betöltött, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik Magyarországon bejelentett lakóhellyel rendelkeznek. A részvétel további feltétele, hogy a nyereményjátékban résztvevő elfogadja a jelen szabályzatot és teljesíti a részvétel 5. pontban meghatározott feltételeit.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosai és munkavállalói, illetve ezek közeli hozzátartozói.

 

  1. A nyereményjátékban való részvétel feltétele:

A nyereményjátékban az a vásárló vehet részt, aki a 4. pontban meghatározottaknak megfelel és a 3. pontban meghatározott üzletek valamelyikében terméket vásárol egy vásárlás alkalmával legalább bruttó 25.000 Ft értékben és vásárlásának ellenértékét készpénzzel vagy bankkártyával egyenlíti ki. Nem jogosít a nyereményjátékban részvételre a szolgáltatások igénybevétele (pl.: hajvágás, hajfestés stb.)

A vásárló a 25.000 Ft értéket meghaladó vásárlása után sorsjegyet kap, a nyereményjátékban ezen sorsjeggyel tud részt venni.

A részvételhez az szükséges, hogy a vásárló a www.bstore.hu weboldalon a sorsjegyet regisztrálja. A regisztráció során a résztvevőnek meg kell adnia a nevét, email címét, telefonszámát, a sorsjegy számát és a vásárláskor kapott nyugta vagy számla sorszámát, valamint a résztvevőnek el kell fogadnia a jelen szabályzatban és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A nyereményjáték ideje alatt egy vásárló több sorsjeggyel is részt vehet a nyereményjátékban.

Vásárlásonként egy sorsjegy jár a vásárlónak akkor is, ha a vásárlás értéke a 25.000 Ft többszörösét eléri vagy azt meghaladja.

 

  1. A nyeremény:

A nyeremnyjátékban megnyerhető nyeremény egy darab Vespa típusú robogó (továbbiakban: nyeremény).

A nyeremény jellemzői:

  • új termék

  • 50 cm3 hengerűrtartalmú

 

A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre nem váltható.

A nyereményhez kapcsolódó személyi jövedelemadó fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a Nyeremény átadásának helyszínére történő utazás költsége, a nyeremény használatának, karbantartásának esetleges költségei) a Nyertest terhelik.

A Szervező a nyereményen, kívül más nyereményt nem sorsol, illetve többletszolgáltatást nem nyújt.

 

  1. A nyertes kisorsolása

A sorsolás időpontja: 2018. április 30. 20:00 óra.

 

A sorsolás helye legkésőbb 2018. április 20. napjáig kerül kihirdetésre a www.bstore.hu weboldalon.

A sorsolás nyilvános és közjegyző jelenlétében kerül lebonyolításra, és mindvégig élőben követhető a www.bstore.hu weboldalon.

 

A sorsolás során egy nyertes valamint két pótnyertes kerül kisorsolásra.

 

A sorsolás napján a nyertes neve közzétételre kerül, valamint a nyertes azonnal megkeresésre kerül az általa megadott telefonszámon. Amennyiben a nyertes nincs jelen a nyilvános sorsoláson abban az esetben a nyereményt legkésőbb 2018. április 30. napján 23:59 óráig személyesen átveheti a sorsolás helyszínén. Amennyiben a nyeremény átvétele ilyen módon nem lehetséges, a Szervező  a nyereményt a nyertessel történt telefonos egyeztetést követően, az alapján 10 munkanapon belül kiszállítja a nyertes részére a nyertes által megadott címre, mely cím csak magyarországi cím lehet.

 

A sorsolás során a nyertesen kívül kisorsolásra kerül 2 (kettő) pótnyertes is, kisorsolásuk sorrendjében az 1. pótnyertes és a 2. pótnyertes. Ha Szervező a nyertessel a sorsolást követő 3 (három) napon belül a kapcsolatot telefonon nem tudja felvenni, abban az esetben a nyertes nyereményre való jogosultságát elveszíti, és a sorsolástól számított 4. napon az 1. pótnyertest kell nyertesnek tekinteni. Ha a szervező az 1. pótnyertessel sem tudja felvenni a kapcsolatot telefonon a jogosulttá válástól számított 3 (három) napon belül, az 1. pótnyertes a nyereményre jogosultságát elveszíti, és a helyébe nyertesként a 2. pótnyertes lép. A 2. pótnyertessel szervező 3 (három) napon belül megpróbálja felvenni telefonon a kapcsolatot. Amennyiben szervező a 2. pótnyertessel sem tud kapcsolatba lépni a szervező új sorsolást tart, melynek helyéről és idejéről a www.bstore.hu weboldalon nyújt tájékoztatást.

 

  1.  

A Szervező fenntartja a jogot de nem kötelezi magát arra, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adja át a nyertesnek, továbbá nyilvánosságra hozza, vagy más módon ismertesse a nyertes nevét és fényképét a a Szervező weboldalán, illetve a jelen szabályzatban meghatározott egyéb weboldalakon és Facebook oldalakon.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy a Nyereményjátékban történő részvétellel és jelen szabályzat elfogadásával végleges és visszavonhatatlan hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a sorsolásról és a nyeremény átvételéről kép- és hangfelvétel rögzítésre kerüljön, és ezen felvételek a Szervező weboldalán, illetve a jelen szabályzatban meghatározott egyéb weboldalakon és Facebook oldalakon bemutatásra kerüljenek. A résztvevők tudomásul veszik és kijelentik, hogy ezen felvételekkel kapcsolatban semmilyen anyagi követelést nem támasztanak, arról kifejezetten és véglegesen lemondanak.

Szervező jogosult a nyertesek nevét és lakóhelyük településének nevét a sorsolást követően közzétenni a Szervező weboldalán, illetve a jelen szabályzatban meghatározott egyéb weboldalakon és Facebook oldalakon.


 

  1.  

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy jelen szabályzatot, vagy magát a Nyereményjátékot előzetes értesítés nélkül kiegészítse, vagy módosítsa. A Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos esetleges módosításokat a Facebook oldalain, illetve a jelen szabályzatban megjelölt weboldalakon teszi közzé. A résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

 

  1.  

A sorsjegyek adathiányosságáért, téves adatközlésért (névelírás stb.) a Szervező nem vállal felelősséget. A résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a nyereménjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden jogi és anyagi következmény kizárólag a résztvevőket terheli.

A szervező nem vállal felelősséget a neki fel nem róható technikai hiba, akadály miatt, ha a regisztráció késedelmet szenved, vagy nem valósul meg.

A szervező kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért.

A szervező a nyeremények hibáiért nem vállalja a felelősséget, kivéve, ha a felelősség kizárását a hatályos magyar jogszabályok tiltják.

A szervezp kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban történő részvétellel összefüggésben.

 

A nyereményjáték változtatásának jogát a szervező fenntartja.

 

Budapest, 2017. november 24.





 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

A HairMatic 1221 Kft. (2096 Üröm Ady Endre utca 20), mint adatkezelő és mint a „Nyerj vásárlásoddal egy vadiúj Vespa-t!” megnevezésű nyereményjáték szervezője (továbbiakban: szervező) a nyereményjátékban résztvevők (továbbiakban: résztvevő) által megadott adatok kezelését a jelen Adatkezelési Tájékoztatóban (továbbiakban: Tájékoztató) foglaltak szerint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) rendelkezéseinek megfelelően végzi.

 

  1. Az adatkezelő adatai

Hair-Matic 1122 Kft.

Székhely: 2096 Üröm Ady Endre utca 20.

Képviselő: Marosfalvi László ügyvezető

Cégjegyzékszám: 13-09-174963

adószám: 25185032-2-13

email cím: hairmatic1122@gmail.com

telefonszám: + 3670 314 5851

Adatkezeléshez kapcsolódó nyilvántartási szám: NAIH-134006

Weblap:http://bstore.hu/

Facebook oldal:https://www.facebook.com/ Fodrászkellék-Beauty-Store-és-Service

 

A résztvevők adatait kizárólag a szervező munkatársai ismerhetik meg a nyereményjáték lebonyolításához szükséges mértékben, az adatokat a szervező harmadik személynek nem adja át.

 

A nyereményjáték lebonyolítása során Adatkezelő adatfeldolgozót vesz igénybe:

neve: Reiter István EV

címe: 1188. Buapest, Szélső u. 93.

tevékenység: web-hoszting


 

  1. Az adatkezelés jogalapja

Adatkezelés jogalapja az Infotörvény 5. § (1) bekezdésének a) pontja alapján a résztvevő hozzájárulása, melyet a résztvevő a sorsjegy www.bstore.hu weboldalon történő regisztrálása során, a jelen Tájékoztató elfogadásában megnyilvánuló önkéntes és megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozatával ad meg. 

 

  1. Az adatkezelés célja és időtartama

A szervező a nyereményjáték lebonyolítása és a (pót)nyertes(ek) kiértesítése céljából kezelheti a résztvevők azonosításához szükséges, a résztvevők által a sorsjegy leadása során megadott természetes személyazonosító adatokat: nevet, email címet és telefonszámot.

Ezen adatok kezelése a szervező által a nyereményjáték lebonyolításához technikailag elengedhetetlenül szükséges. 

A szervező a résztvevő külön erre irányuló kifejezett hozzájárulása esetén az adatkezelést a résztvevő részére reklámküldemények (hírlevél, katalógus küldése), akciós ajánlatok küldése céljából is végzi a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezései szerint. A résztvevő a hírlevélben található link alkalmazásával, vagy a szervező 1. pontban rögzített elérhetőségein bármikor megtilthatja, hogy részére a szervező a továbbiakban reklámküldeményt küldjön. 

 

A résztvevő az adatait a sorsjegy www.bstore.hu weboldalon történő regisztrálása során adja meg, és azokat szervező ettől kezdődően a nyereményjáték befejezését követő 30. napig, illetve a reklámküldemény küldéshez való hozzájárulás esetén a hírlevélről leiratkozásig vagy a hozzájárulás visszavonásáig kezeli. Az adatok törlése, illetve leiratkozás a jelen Tájékoztatóban írtak szerint a résztvevő kérésére bármikor megtörténhet. 

A számviteli előírások alapján szervező a számviteli bizonylatokat és így a nyilvántartás alapjául szolgáló adatokat a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdés alapján nyolc évig köteles megőrizni. 

 

  1. Adatbiztonság

Szervező az adatkezelést akként végzi, hogy annak során biztosítsa az érintettek magánszférájának védelmét. Szervező az adatokat védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

 

  1. A kezelt személyes adatok köre

A sorsjegyen a résztvevőnek az alábbi adatait kell kötelezően megadnia:

vezetéknév
keresztnév
telefonszám
email cím

 

  1. A résztvevők adatkezeléssel kapcsolatos jogai, jogérvényesítés

A résztvevő kérelmezheti a Szervezőnél, hogy az tájékoztatást nyújtson személyes adatai kezeléséről, személyes adatait helyesbítse, valamint adatait törölje vagy zárolja. A résztvevő tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, de tekintettel arra, hogy a személyes adatok kezelése a nyereményjátékban történő részvétel feltétele, ezért az adatok törlése esetén az érintett a nyereményjátékban részt nem vehet. 

A résztvevő kérelmére a szervező tájékoztatást ad a résztvevő általa kezelt, illetve az általa feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá – a résztvevő személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. 

A szervező a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül – tiltakozás esetében 15 napon belül –, a résztvevő erre irányuló kérelmére írásban megadja a kért tájékoztatást. 

 

A résztvevő adatairól tájékoztatást vagy azok helyesbítését, törlését/zárolását a szervező alábbi elérhetőségein kérhet, valamint ezen elérhetőségeken tiltakozhat adatának kezelése ellen:

Hair-Matic 1122 Kft.

Székhely: 2096 Üröm Ady Endre utca 20.

email cím: hairmatic1122@gmail.com

telefonszám:+ 3670 314 5851

 

Az adatkezeléssel kapcsolatban felmerült panasza, illetve jogainak sérelme esetén a résztvevő a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., tel.: +36 (1) 391-1400, fax.: +36 (1) 391-1410, email: ugyfelszolgalat@naih.hu, www.naih.hu), vagy az illetékes bírósághoz (törvényszékhez) fordulhat (az érintett dönthet úgy, hogy a pert a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt indítja meg).

 

Budapest, 2017. november 24.