2017-08-22 08:13:02

Így készül egy győztes pályamunka az OSiS+ Made to Create fodrászversenyre

Ez a cikk Neked szól, ha érdekelnek a fodrászversenyek és az Avantgárd kategória. Soós Violetta útját fogjuk bemutatni a jelentkezéstől, a nemzetközi döntőig. Megtudhatod, hogy a fodrász a tavalyi hazai győzelem után miért döntött úgy, hogy idén is indul az OSIS+ Made to Create fodrászversenyen. Továbbá hasznos tippeket is olvashatsz a versenyzéshez és a pályamunka elkészítéséhez.

 

Tavaly Fátrai Krisztina talált az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre és kollégái közül egyből Violettára gondolt, mivel tudta, hogy a fodrászlány régóta meg szeretné mérettetni magát  és kifejezetten érdeklik a fotópályázatok.

 

Motiváció az OSIS+ Made to Create fodrászversenyen való induláshoz

Tudjuk, hogy a fodrászok vendégeik számára egyedi, stílusos és hordható frizurákat készítenek. Ezzel szemben egy versenymunka során a legvadabb álmok is megvalósításra kerülhetnek.

Soós Violetta is ezt a szépséget és lehetőséget látta meg az OSIS+ Made to Create fodrászversenyben, amelynek Avantgárd kategóriájában indult tavaly, míg idén az Avantgárd mellett a Session Label kategóriában is versenyez.

"Alkotó szellem vagyok, imádok kísérletezni. Az Avantgárd stílust választottam, mert úgy éreztem ebben a kategóriában tudom kihozni a hajból és magamból a legtöbbet." - árulta el a fodrász.

Inspiráció gyűjtése az Avantgárd frizurához

Violetta magazinokból és alternatív frizuraképekből inspirálódott, ezeket megmutatta Fátrai Krisztinának és megosztotta vele ötleteit.

"Magazinok tárháza és az internet ránkborult. Az volt az első lépés, hogy ezt le kellett teljesen csupaszítani, hogy megtaláljuk a koncepciót, a feladat lényegét. A feladat az, hogy egy terméknek kell arcot adni.  Fontos, hogy az ember ránézzen a fotóra és azt mondja, hogy "akarom ezt a terméket"." -Fártai Krisztina, mesterfodrász. 

 

Eljött a Te időd, próbáld ki magad!

Ha Te is kibontakoznál, megmutatnád tehetséged és kreativitásod országnak-világnak, akkor még nem késő! 2017. augusztus 30-ig még jelekezhetsz! Még több információ ITT.

Regisztrálj már ma az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre!

 

férfi fodrász budapest, fodrász szalon budapest, fodrász szalon budapest, jó fodrász budapesten, fodrász szalon budapest, fodrászat budapest, bio fodrászat budapest, fodrászat budapest bejelentkezés nélkül, fodrászat 13. Kerület, fodrászat budapest 11. Kerület, fodrászat zugló, fodrász verseny 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász verseny képek, fodrász rendezvények 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász rendezvények 2016, fodrász verseny képek, fodrászverseny 2017, fodrász rendezvények 2017,  online időponfoglalás, online bejelentkezés, bwnet, osis+ made to create fodrászverseny, budapest fodrászversenySoós Violetta fotópályázata az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre


Szenvedélye lett az OSIS+ Made to Create fodrászverseny

Violetta a tavalyi OSIS+ Made to Create fodrászverseny nemzetközi döntőjébe is kijutott, már akkor tudta, hogy idén is indulni fog a versenyen.

Violetta az Avantgárd és a Session Label kategóriát választotta idén.

 

Már az OSIS+ Made to Create nemzetközi döntőjén eldöntötte, hogy a következő versenyen is indul

 

" Az, hogy tavaly kategóriámban én képviselhettem Magyarországot, hatalmas élmény volt. Elképesztő csodának éltem meg a szakmai utat.  Hetekig a fellegekben jártam az ott tapasztalt impulzusoktól feltöltődve. Természetesen hatással volt mindez a szalonmunkámra is. Fontos számomra, hogy a vendégeim is elismernek és büszkék rá, hogy én készítem a frizurájukat. Én magam pedig szárnyalhatok alkotás közben." - mesélte Soós Violetta, fodrász.

 

férfi fodrász budapest, fodrász szalon budapest, fodrász szalon budapest, jó fodrász budapesten, fodrász szalon budapest, fodrászat budapest, bio fodrászat budapest, fodrászat budapest bejelentkezés nélkül, fodrászat 13. Kerület, fodrászat budapest 11. Kerület, fodrászat zugló, fodrász verseny 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász verseny képek, fodrász rendezvények 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász rendezvények 2016, fodrász verseny képek, fodrászverseny 2017, fodrász rendezvények 2017,  online időponfoglalás, online bejelentkezés, bwnet, osis+ made to create fodrászverseny, budapest fodrászversenyA fodrász és a megérdemelt OSIS+ Made to Create díj

 

Tippek Soós Violettától az OSIS+ Made to Create fodrászverseny indulói számára

Violetta idén is indul az OSIS+ Made to Create fodrászversenyen, ennek kapcsán megosztott velünk 3 tippet, amit ő maga is szem előtt tart az idei pályamunka elkészítése során során. 

 

1. tipp

 "Amit megfigyeltem az OSIS+ Made to Create fodrászverseny tavalyi nemzetközi győzteseinél az egyértelműen az volt, hogy nagyon aprólékos és precíz munkát végeztek. A fotókon is minden hajszál a helyén kell, hogy legyen, nem lehetnek kiálló tincsek, vagy apró hibák. Igazán  részletekbe menő felkészülést igényel a fodrásztól. Ez nagyon fontos, mivel képszerkesztő programok használata nem megengedett a fotópályázat során." 

 

2. tipp

"A versenyző igyekezzen minél látványosabb összhatást elérni és a pályamunkája legyen egységes, ám egyben feltűnő." 

3. tipp

"Éppoly nagy jelentősége van a modellnek, a tökéletes sminknek és a kiegészítőknek, mint a frizurának. "

 

férfi fodrász budapest, fodrász szalon budapest, fodrász szalon budapest, jó fodrász budapesten, fodrász szalon budapest, fodrászat budapest, bio fodrászat budapest, fodrászat budapest bejelentkezés nélkül, fodrászat 13. Kerület, fodrászat budapest 11. Kerület, fodrászat zugló, fodrász verseny 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász verseny képek, fodrász rendezvények 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász rendezvények 2016, fodrász verseny képek, fodrászverseny 2017, fodrász rendezvények 2017,  online időponfoglalás, online bejelentkezés, bwnet, osis+ made to create fodrászverseny, budapest fodrászversenyAz OSIS+ Made to Create fodrászverseny nemzetközi döntőjén, Barcelonában

 

Ezen a fodrászversenyen csak nyerhetsz

"Arra buzdítom a fodrász kollegáimat, akik éreznek magukban egy kis kreativitást, hogy indujanak az OSIS+ Made to Create fodrászversenyen, mert minden szempontból csak nyerni lehet!" 

"Alig várom, hogy idén is megmutathassam versenymunkámat a fodrász kollégáknak itthon és reményeim szerint külföldön is" - mondta Sóos Violetta.

 

Kedvet kaptál? Jelentkezz az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre!

Ha megtetszett az alternatív Avantgárd irányvonal, akkor itt a lehetőség, hogy megmutasd kreativitásod! Idén 3 kategóriában lehet indulni az OSIS+ Made to Create fodrászversenyen: Session Label, Női és Avantgárd kategóriákban.

 

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 30.

Részletek és még több információ a 2017-es OSIS+ Made to Create fodrászversenyről ITT.

 

Légy kreatív, légy merész és emelkedj ki a tömegből!

Még nem késő! Tapasztald meg Te is a szakma legimpulzivabb versenyét! Légy része a 2017-es OSIS+ Made to Create fodrászverseny felejthetetlen pillanatainak! 

 

Regisztrálj már ma az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre!

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!